Hei!

Niin se kesäkuu tulla tupsahti! Kevät on ollut oikein antoisa ja toiminnantäyteinen. Me toimiston tytöt olemme ilolla työskennelleet kukin omilla toiminta-alueillamme ja kesän jälkeen jatkamme sitten voimaantuneina siitä mihin nyt jäimme. Toimistomme on auki Juhannukselle asti, joten mieltä askarruttavissa asioissa voi rohkeasti olla yhteydessä tai tulla käymään vaikka paikan päällä. Heinäkuun toimistomme on suljettuna ja toiminta käynnistyy jälleen elokuussa täydellä tohinalla. Oikein hyvää kesää kaikille toivotellen

Katri, TiinaR, TiinaH, Minna & Emilia

 

AJANKOHTAISTA

LIITY JÄSENEKSI
Etkö ole vielä jäsenemme? Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä omaishoitaja tai muu yhdistyksen tarkoituksen hyväksyvä henkilö. Jäsenmaksu on 25 € vuodessa ja jäsenmaksun hinnalla saa
• Omaishoitajaliiton Lähellä- lehden ja yhdistyksen jäsentiedotteen 4 krt / vuosi
• Palvelu- ja lomaoppaan
• Ohjausta, neuvontaa ja tukea omaishoitotilanteeseen
• Mahdollisuuden osallistua yhdistyksen järjestämiin virkistystapahtumiin ilmaiseksi tai edulliseen omavastuuhintaan
https://napapiirinomaishoitajat.fi/liityjaseneksi/

 

RYHMÄT JA KURSSIT

Ryhmätoiminnat jatkuvat kesän jälkeen Rovaniemellä, Ranualla, Kemijärvellä, Sallassa ja Sodankylässä. Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli ryhmiin osallistuminen kiinnostaa! Samalla voimme keskustella siitä, olisiko hoidettavallasi mahdollista tulla mukaan esimerkiksi Taukopirtin Kerhotoimintaan ryhmään osallistumisesi ajaksi.

Syksyn ryhmien tarkemmat tiedot ja kokoontumisajankohdat tarkentuvat kesän aikana. Samalla päivitämme tiedot nettisivujemme tapahtumakalenteriin.

TAUKOPIRTTI – pieni tauko auttaa jaksamaan

TAUKOPIRTIN KOTITOIMINTA
Kotitoiminta on kesätauolla ja jatkuu viikolla 33! Omaishoitaja voi pyytää luotettavat, koulutetut vapaaehtoistoimijat kotiin läheisensä seuraksi. Kaikki uudet asiakkaat / omaishoitajat haastatellaan toimintakyvyn kartoittamiseksi. Vapaaehtoiset käyvät kotona aina pareittain. Kotitoimintaa järjestetään tällä hetkellä ROVANIEMELLÄ, RANUALLA JA SODANKYLÄSSÄ.

TAUKOPIRTIN KERHOTOIMINTA
Kerhotoiminta on kesätauolla ja jatkuu viikolla 33! Läheisestään huolehtiva voi tuoda hoidettavan Kerhotoimintaan koulutettujen vapaaehtoistoimijoiden turvalliseen sekä luotettavaan seuraan ja käyttää vapautuvan ajan haluamallaan tavalla. Vaihtoehtoisesti läheisestään huolehtiva voi myös itse osallistua kerhoon hoidettavan kanssa.

 

VAPAAEHTOISTOIMINTA

Vapaaehtoiset muodostavat tärkeän voimavaran yhdistyksessämme ja OmaisOiva-toiminnassa. Olemme yhteisö, jossa hyvää tehdään ihmisiltä ihmisille. Meidän kauttamme pääset toimimaan takuuvarmasti merkityksellisten asioiden parissa. Vapaaehtoistoiminnassamme saat hyvän mielen toisten auttamisesta ja arvokasta tekemistä sekä uusia ihmissuhteita. Mikäli mielenkiintosi vapaaehtoistoimintaa kohtaan heräsi ja haluat lisätietoa, ota yhteyttä!

MIHINKÄÄN OMAISOIVA-TOIMINTAAN OSALLISTUMINEN EI EDELLYTÄ YHDISTYKSEN JÄSENYYTTÄ TAI KUNNAN KANSSA SOLMITTUA OMAISHOITOSOPIMUSTA.

 

Siirry sisältöön