Napapiirin Omaishoitajat ry

Napapiirin Omaishoitajat ry on perustettu vuonna 2003 ja se on omaishoitajien valtakunnallisen keskusjärjestön paikallisyhdistys. Kaikki omaistaan hoitavat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan yhdistyksen toimintaan.

Napapiirin Omaishoitajat ry:n tarkoituksena on toimia omaishoitotilanteessa olevien aseman parantamiseksi ja tukemiseksi sekä kehittää heidän tarvitsemiaan palveluita ja tukitoimia alueellaan. Yhdistys tarjoaa valmennusta, ohjausta ja neuvontaa omaishoitotilanteessa oleville, toimii yhteistyössä omaishoitoa edistävien tahojen kanssa sekä järjestää vertaistuellisia ryhmiä, tapahtumia sekä muuta virkistystoimintaa.

Yhdistyksen ensisijaisena toiminta-alueena on Kemijärvi, Pelkosenniemi, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski ja Sodankylä. Tämän lisäksi OmaisOiva-toimintaa järjestetään Inarin ja Utsjoen kunnan alueella. Otamme mielellämme vastaan toiveita eri alueen tapahtumiksi!

Yhdistyksen johtokunta 2018:

Mauri Hakulinen – Puheenjohtaja
Jouni Ylitalo – Varapuheenjohtaja
Katri Mustakangas – Sihteeri
Kaarina Winberg – Rahastonhoitaja
Leena Rahkola-Onnela – Jäsen
Anne Virolainen – Jäsen
Leila Ylikulppi – Jäsen
Raija Kontiosalo – Jäsen
Kirsti Raivio – Jäsen
Hely Kilpamäki – Jäsen

”Hyvä mieli tuli siitä myös, kun sai tutustua muihin samassa asemassa oleviin.”

Omaishoitajan tukena arjessa

OmaisOiva tuo vahvuutta toimijuuteen ja omaishoitajille kykyä, halua ja osaamista toimia omaishoitajana. Tule mukaan OmaisOiva toimintaan.

Pieni tauko auttaa jaksamaan

Taukopirtti tarjoaa omaishoitajalle hetkellisen avun arkeen. Omaishoitaja voi tuoda läheisensä Taukopirtille koulutettujen vapaaehtoistoimijoiden seuraan.