Napapiirin Omaishoitajat ry

Napapiirin Omaishoitajat ry on perustettu vuonna 2003 ja se on omaishoitajien valtakunnallisen keskusjärjestön paikallisyhdistys. Kaikki omaistaan hoitavat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan yhdistyksen toimintaan.

Napapiirin Omaishoitajat ry:n tarkoituksena on toimia omaishoitotilanteessa olevien aseman parantamiseksi ja tukemiseksi sekä kehittää heidän tarvitsemiaan palveluita ja tukitoimia alueellaan. Yhdistys tarjoaa valmennusta, ohjausta ja neuvontaa omaishoitotilanteessa oleville, toimii yhteistyössä omaishoitoa edistävien tahojen kanssa sekä järjestää vertaistuellisia ryhmiä, tapahtumia sekä muuta virkistystoimintaa.

Yhdistyksen ensisijaisena toiminta-alueena on Kemijärvi, Pelkosenniemi, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski ja Sodankylä.

Tämän lisäksi OmaisOiva-toimintaa järjestetään Inarin ja Utsjoen kunnan alueella. Otamme mielellämme vastaan toiveita eri alueen tapahtumiksi!

 

Yhdistyksen hallitus 2022-2023:

Hely Kilpamäki – Puheenjohtaja
Raija Kontiosalo – Varapuheenjohtaja
Antti Nirkkonen – Rahastonhoitaja
Mauri Hakulinen – Jäsen
Salme Happonen – Jäsen
Leila Ylikulppi – Jäsen
Reima Möykky – Jäsen
Raili Tervo – Jäsen
Petra Raudaskoski – Jäsen
Katri Mustakangas – Johtokunnan ulkopuolinen sihteeri

 

Yhdistyksen T-paidat

Napapiirin Omaishoitajat ry:llä on myynnissä paitoja yhdistyksen toimitiloissa Rovaniemellä (Pohjolankatu 2, 4. krs). Paitoja on mahdollista tilata myös postitse. Hinta on 20 euroa/kpl. Koot ovat S-XL.

Paitojen tuotto menee omaishoitoperheiden hyväksi tehtävään työhön.

Lisätiedot: puh. 040 849 5648, toimisto@napapiirinomaishoitajat.fi

”Hyvä mieli tuli siitä myös, kun sai tutustua muihin samassa asemassa oleviin.”

Omaishoitajan tukena arjessa

OmaisOiva tuo vahvuutta toimijuuteen ja omaishoitajille kykyä, halua ja osaamista toimia omaishoitajana. Tule mukaan OmaisOiva toimintaan.

Pieni tauko auttaa jaksamaan

Taukopirtti tarjoaa omaishoitajalle hetkellisen avun arkeen. Omaishoitaja voi tuoda läheisensä Taukopirtille koulutettujen vapaaehtoistoimijoiden seuraan.

Siirry sisältöön