Napapiirin Omaishoitajat ry

Napapiirin Omaishoitajat ry on perustettu vuonna 2003 ja se on omaishoitajien valtakunnallisen keskusjärjestön paikallisyhdistys. Kaikki omaistaan hoitavat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan yhdistyksen toimintaan.

Napapiirin Omaishoitajat ry:n tarkoituksena on toimia omaishoitotilanteessa olevien aseman parantamiseksi ja tukemiseksi sekä kehittää heidän tarvitsemiaan palveluita ja tukitoimia alueellaan. Yhdistys tarjoaa valmennusta, ohjausta ja neuvontaa omaishoitotilanteessa oleville, toimii yhteistyössä omaishoitoa edistävien tahojen kanssa sekä järjestää vertaistuellisia ryhmiä, tapahtumia sekä muuta virkistystoimintaa.

Yhdistyksen ensisijaisena toiminta-alueena on Kemijärvi, Pelkosenniemi, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski ja Sodankylä.

Tämän lisäksi OmaisOiva-toimintaa järjestetään Inarin ja Utsjoen kunnan alueella. Otamme mielellämme vastaan toiveita eri alueen tapahtumiksi!

Yhdistyksen johtokunta 2020:

Hely Kilpamäki – Puheenjohtaja
Raija Kontiosalo – Varapuheenjohtaja
Katri Mustakangas – Sihteeri
Antti Nirkkonen – Rahastonhoitaja
Mauri Hakulinen – Jäsen
Salme Happonen – Jäsen
Leena Rahkola-Onnela – Jäsen
Anne Virolainen – Jäsen
Leila Ylikulppi – Jäsen
Annikki Ylitalo – Jäsen

 

 

 

Napapiirin Omaishoitajat ry:lle on tilattu t-paitoja myyntiin. Paitoja myydään Rovaniemellä yhdistyksen toimitiloissa (Pohjolankatu 2, 4. krs). Paitoja on mahdollista tilata myös postitse. Hinta on 20 euroa/kpl. Koot ovat S-XXL.

Paitojen tuotto menee omaishoitoperheiden hyväksi tehtävään työhön.

Lisätiedot: Kristiina Perälä, p. 040 170 3242

”Hyvä mieli tuli siitä myös, kun sai tutustua muihin samassa asemassa oleviin.”

Omaishoitajan tukena arjessa

OmaisOiva tuo vahvuutta toimijuuteen ja omaishoitajille kykyä, halua ja osaamista toimia omaishoitajana. Tule mukaan OmaisOiva toimintaan.

Pieni tauko auttaa jaksamaan

Taukopirtti tarjoaa omaishoitajalle hetkellisen avun arkeen. Omaishoitaja voi tuoda läheisensä Taukopirtille koulutettujen vapaaehtoistoimijoiden seuraan.