Napapiirin Omaishoitajat ry

Napapiirin Omaishoitajat ry on perustettu vuonna 2003 ja se on omaishoitajien valtakunnallisen keskusjärjestön paikallisyhdistys. Kaikki omaistaan hoitavat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan yhdistyksen toimintaan.

Napapiirin Omaishoitajat ry:n tarkoituksena on toimia omaishoitotilanteessa olevien aseman parantamiseksi ja tukemiseksi sekä kehittää heidän tarvitsemiaan palveluita ja tukitoimia alueellaan. Yhdistys tarjoaa valmennusta, ohjausta ja neuvontaa omaishoitotilanteessa oleville, toimii yhteistyössä omaishoitoa edistävien tahojen kanssa sekä järjestää vertaistuellisia ryhmiä, tapahtumia sekä muuta virkistystoimintaa.

Yhdistyksen ensisijaisena toiminta-alueena on Kemijärvi, Pelkosenniemi, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski ja Sodankylä.

Tämän lisäksi OmaisOiva-toimintaa järjestetään Inarin, Utsjoen, Enontekiön, Kittilän, Kolarin, Muonion ja Pellon kunnan alueella. Otamme mielellämme vastaan toiveita eri alueen tapahtumiksi!

 

Yhdistyksen hallitus 2024:

Hely Kilpamäki – Puheenjohtaja
Antti Nirkkonen
Salme Happonen
Leila Ylikulppi
Reima Möykky
Raili Tervo
Petra Raudaskoski
Anitta Mikkola
Outi Rautajoki
Katri Mustakangas – Johtokunnan ulkopuolinen sihteeri

Kuva hallituksesta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhdistyksen villasukat

Yhdistyksellä on myynnissä villasukkia. Sukissa on sydänsiivet-kuvio, joka on myös yhdistyksen logossa. Sydänsiipien neulemallin on suunnitellut Tiina Hangasvaara. Sukkaparin hinta on 20 euroa. Tuotto menee lyhentämättömänä omaishoitoperheiden hyväksi tehtävään työhön.

Lisätiedot: puh. 040 849 5648, toimisto@napapiirinomaishoitajat.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhdistyksen T-paidat

Napapiirin Omaishoitajat ry:llä on myynnissä paitoja yhdistyksen toimitiloissa Rovaniemellä (Pohjolankatu 2, 4. krs). Paitoja on mahdollista tilata myös postitse. Hinta on 20 euroa/kpl. Koot ovat S-XL.

Paitojen tuotto menee omaishoitoperheiden hyväksi tehtävään työhön.

Lisätiedot: puh. 040 849 5648, toimisto@napapiirinomaishoitajat.fi

”Hyvä mieli tuli siitä myös, kun sai tutustua muihin samassa asemassa oleviin.”

Omaishoitajan tukena arjessa

OmaisOiva tuo vahvuutta toimijuuteen ja omaishoitajille kykyä, halua ja osaamista toimia omaishoitajana. Tule mukaan OmaisOiva toimintaan.

Pieni tauko auttaa jaksamaan

Taukopirtti tarjoaa omaishoitajalle hetkellisen avun arkeen. Omaishoitaja voi tuoda läheisensä Taukopirtille koulutettujen vapaaehtoistoimijoiden seuraan.

Siirry sisältöön