Neuvontapuhelin

Liiton valtakunnallinen omaishoidon neuvontapuhelin palvelee omaishoidon kysymyksissä niin omaishoitajia kuin omaishoidon parissa työskenteleviä ammattilaisia.
Numeroon 020 7806 599 voi soittaa ma–to klo 9–15.
Puhelun hinta on lankaverkosta 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min ja matkapuhelinverkosta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min.

Kysy omaishoidosta -chat

Omaishoitajaliiton ja sen jäsenyhdistysten neuvojat vastaavat chatin kautta omaishoitoon liittyviin kysymyksiin.
Chat palvelee ma-pe klo 9–12. Voit kirjoittaa kysymyksesi chatin keskusteluikkunaan, joka löytyy Omaishoitajaliiton ja yhdistyksen verkkosivujen oikeasta alakulmasta.

Chatin kautta voit asioida kanssamme nimettömästi. Ethän lähetä chatin kautta arkaluonteisia henkilötietoja, kuten esimerkiksi nimeäsi tai henkilötunnustasi.
Tietosuoja: Chatin keskusteluyhteys on salattu ja tiedot sijaitsevat EU-alueella. Jotta voimme kehittää neuvontapalveluitamme, tallennamme käydyt chat-keskustelut. Anonyymeistä keskusteluista ei kuitenkaan voi tunnistaa yksittäisiä yhteydenottajia.

Omaishoidon vertaischat

Tule keskustelemaan Omaishoitajaliiton jäsenyhdistysten vapaaehtoisten kanssa arjen kuulumisista tai mieltä askarruttavista asioista.
Chat palvelee keskiviikkoisin klo 10-12.

Chatin kautta voit asioida kanssamme nimettömästi. Ethän lähetä chatin kautta arkaluonteisia henkilötietoja, kuten esimerkiksi nimeäsi tai henkilötunnustasi.
Tietosuoja: Chatin keskusteluyhteys on salattu ja tiedot sijaitsevat EU-alueella. Jotta voimme kehittää neuvontapalveluitamme, tallennamme käydyt chat-keskustelut. Anonyymeistä keskusteluista ei kuitenkaan voi tunnistaa yksittäisiä yhteydenottajia.

Siirry sisältöön