Napapiirin Omaishoitajat ry:n toiminta

Napapiirin Omaishoitajat ry:n toiminta on tarkoitettu kaikille erilaisissa omaishoitotilanteissa oleville henkilöille. Yhdistyksen toimintaan kuuluu mm. ohjausta ja neuvontaa sekä erilaisen vertaistukitoiminnan ja virkistyksen tarjoaminen.

Järjestämme monipuolista toimintaa koko yhdistyksen toiminta-alueella: Kemijärvellä, Pelkosenniemellä, Ranualla, Rovaniemellä, Sallassa, Savukoskella ja Sodankylässä. Tämän lisäksi OmaisOiva-toimintaa järjestetään Inarin ja Utsjoen kunnan alueella. Näkyvimmät toimintamuotomme ovat OmaisOiva sekä Taukopirtti-toiminta. Lisäksi yhdistys järjestää 1-2 jäsentapahtumaa vuodessa jäsenille. Eri paikkakuntien tapahtumiin voit tutustua Tapahtumakalenterista.

Kaikki omaistaan hoitavat, jotka kaipaavat tietoa, tukea ja toimintaa ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan. Toiminta on tarkoitettu kaikille omaistaan hoitaville eikä toimintaan osallistuminen edellytä kunnan kanssa solmittua omaishoitosopimusta tai yhdistyksemme jäsenyyttä.

 

Otamme mielellämme vastaan toiveita eri alueen tapahtumiksi!

Minun tieni. Siksi tahtoisin sanoa sinulle, joka hoidat omaistasi: Rakasta häntä niin paljon, että rakastat ensin itseäsi. Huolehdi itsestäsi, omasta jaksamisestasi. Vasta sitten voit huolehtia hoidettavastasi ja rakastaa häntä.

- Siipirikko

Omaishoitajan tukena arjessa

OmaisOiva tuo vahvuutta toimijuuteen ja omaishoitajille kykyä, halua ja osaamista toimia omaishoitajana. Tule mukaan OmaisOiva-toimintaan.

Pieni tauko auttaa jaksamaan

Taukopirtti tarjoaa omaishoitajalle hetkellisen avun arkeen. Omaishoitaja voi tuoda läheisensä Taukopirtille koulutettujen vapaaehtoistoimijoiden seuraan.

Siirry sisältöön