Aurinkoista kesäkuuta!
Kesä on tullut ja kausi saatu lähes päätökseen. Taukopirttien ovet ovat sulkeutuneet tältä kaudelta. Toimisto on kiinni heinäkuun ajan. Toiminnat jatkuvat jälleen viikolta 33 alkaen. Kesäkuun aikana on vielä muutamia tapahtumia, joista kerromme lisää tässä uutiskirjeessä.

Omaishoitajien työnohjaukseen tuli hakemuksia yli 50. Iso hakijamäärä kertoo siitä, että tarvetta tämän tyyppiselle tuelle on. Hakijoihin ollaan yhteydessä lähiaikoina. Myös Omaishoitajaliiton kyselyyn on tullut vastauksia Lapin alueelta runsaasti. Kiitos kaikille vastanneille! Alustavia tuloksia on odotettavissa syksyllä.

Kiitos teille kaikille – omaishoitoperheet, vapaaehtoiset sekä yhteistyökumppanit – kun olette olleet mukana kevään tapahtumissa ja toiminnoissa!

Rentouttavaa kesää toivottaen
Katri, Tiina, Meeri, Emilia ja Hanna

Tämän uutiskirjeen sisältö:
Kesäkuun tapahtumat
Syksyn Voimaantumispäivät
Blogi-tekstin kirjoittaja etsinnässä

KESÄKUUN TAPAHTUMAT

Pellon muisti- ja omaishoitoperheiden ulkoilutapahtuma ma 10.6. klo 14-16 Pellon Pyrevä-puisto (Pappilantie 2). Huonon kelin sattuessa tapahtuma on Kyllinkeitaalla, osoitteessa Vuorelankatu 5.

Lisätiedot: hanna.satta@napapiirinomaishoitajat.fi TAI p. 040 147 5031

Ranuan muisti- ja omaishoitoperheiden kesäretki to 13.6. klo 12-14 Honkivaara (Papinpalontie 54). Ohjelmassa tulistelua, leikkimielistä kisailua sekä leppoisaa yhdessäoloa.

Ilmoittautumiset tarjoiluiden vuoksi ma 10.6. mennessä:
meeri.linna@napapiirinomaishoitajat.fi TAI p. 040 579 8551

Kittilän omaishoitajien vertaisryhmän kevätkauden päätöstapaaminen to 13.6. klo 12-14 Karinnokan laavulla.

Ilmoittautumiset tarjoiluiden vuoksi ti 11.6. mennessä:
katri.mustakangas@napapiirinomaishoitajat.fi TAI p. 0400 987 633

SYKSYN VOIMAANTUMISPÄIVÄT
Omaishoitoperheiden voimaantumispäivät to 26.9. – la 28.9.2024 Ylläksellä (Hotelli Ylläsrinne, Hotellintie 6, Ylläsjärvi). Voimaantumispäiville voi osallistua joko yksin tai yhdessä tukea tarvitsevan läheisen kanssa. Päiviin sisältyy majoitus kahden hengen huoneissa täysihoidolla sekä yleinen saunavuoro ja kuntosalin käyttö. Ohjelmassa mm. vertaisten kohtaamista, mielen virkeyttä, hyvinvointia luonnossa, rentoa
yhdessäoloa ja hyvää ruokaa!

Ohjaajina toimivat yhdistyksemme työntekijät Katri Mustakangas ja Hanna Satta. Omavastuuosuus on 60€ / henkilö (2hh). Paikkoja on rajoitetusti. Etusijalla ovat ensikertalaiset sekä omaishoitajat, joiden hoidettava asuu samassa taloudessa.

Sitovat ilmoittautumiset ja maksu 30.8. mennessä. Maksutiedot saat
ilmoittautumisen yhteydessä. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan!
toimisto@napapiirinomaishoitajat.fi TAI p. 040 849 5648

BLOGI-TEKSTIN KIRJOITTAJA ETSINNÄSSÄ
Omaishoitajaliitto etsii kirjoittajaa Lapin alueelta blogi- kanavaan ”Omaishoito meidän perheessä”- tyyppisellä sisällöllä. Olisitko juuri sinä kiinnostunut kirjoittamaan kyseisestä aiheesta? Kirjoitus voisi käsitellä esim. arjen sujumista Lapin alueella. Vaikuttaako pitkät välimatkat arkeen, miten on kokenut yhdistyksestä saaman tuen arjessa jne.

Blogi julkaistaan liiton kotisivuilla ja jaetaan some-kanavissa. Kirjoittaja saa liiton viestinnästä apuja tekstin oikeinkirjoituksessa ja muokkauksessa, joten sitä ei tarvitse jännittää!

Mikäli innostus heräsi kirjoittamiseen, niin ole yhteydessä toimistolle toimisto@napapiirinomaishoitajat.fi TAI p. 040 849 5648.

Siirry sisältöön