VAPAAEHTOISTOIMINTA
Sydämellistä toimintaa omaishoitajien tueksi

Liity sinäkin iloiseen vapaaehtoistoimijoiden joukkoon ja anna vapaa-aikaasi omaishoitajien käyttöön! Haemme uusia vapaaehtoistoimijoita kaikille Taukopirtin Kerho- ja Kotitoimintaa toteuttaville paikkakunnille (Ivalo, Kemijärvi, Ranua, Rovaniemi, Salla, Sodankylä).

Vapaaehtoiset muodostavat tärkeän voimavaran yhdistyksessämme ja OmaisOiva-toiminnassa. Olemme yhteisö, jossa hyvää tehdään ihmisiltä ihmisille. Meidän kauttamme pääset toimimaan takuuvarmasti merkityksellisten asioiden parissa. Vapaaehtoistoiminnassamme saat hyvän mielen toisten auttamisesta ja arvokasta tekemistä sekä uusia ihmissuhteita.

Koulutamme syksyn aikana toiminta-alueellamme uusia vapaaehtoistoimijoita omaishoitoperheiden tueksi. Koulutukset on alustavasti suunniteltu järjestettäväksi kaikilla Taukopirtin Kerho- ja Kotitoimintaa toteuttavilla paikkakunnilla, mutta tarvittaessa yhdistelemme koulutuksia sopivalla tavalla. Koulutus on maksuton ja korvaamme tarvittaessa koulutukseen osallistumisesta aiheutuvat matkakulut.

Syksyn koulutupäivät:

14.9. Kemijärvi / 16.9. Salla / 21.9. Ivalo / 23.9. Sodankylä / 1.10. Rovaniemi / 4.10. Ranua ja 9.10. verkossa

Kysy rohkeasti lisää tai ilmoittaudu saman tien mukaan joko soittamalla:

Tiina Rauhala
p. 040 674 1144 tai laittamalla sähköpostia tiina.rauhala@napapiirinomaishoitajat.fi

 

Siirry sisältöön